Terug
André   (Bestuurslid)
Hallo,

ik ben André Broos, Smoorfrêter sinds 1964.
Al jaren gelukkig getrouwd met Petra en trotse vader van Sven. Zolang ik me kan herinneren vier ik al carnaval in Smoorfrêterslaand, eerst als klein ventje met mijn ouders  bij opa en oma in de Margrietstraat en later als tiener natuurlijk in de Schakel. Ondanks dat we een aantal jaren in Hoeven gewoond hebben en daar natuurlijk ook carnavalgevierd hebben bleven we jaarlijks minimaal een dag terug komen naar Smoorfrêterslaand. Eenmaal terug woonachtig in Bossenoot werden we al snel trouwe deelnemers van het carnavalsgebeuren bij zowel Stroop als D’n Dorre.
Waarom zo'n jonge vent bij het bestuur? Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst zullen we maar zeggen.Ik mag graag actief zijn in het organiseren en regelen van activiteiten, dus nu ook op carnavalsgebied. Zoals jullie de afgelopen jaren wel gemerkt hebben liever achter de schermen dan op de voorgrond. Waar ik graag een bijdrage aan wil leveren is het zeker stellen van het voortbestaan van de carnavalstraditie in ons mooie dorp voor de toekomst. Weten er aan bijgedragen te hebben dat ook de volgende generaties in Bossenoot carnaval  kunnen vieren, hopelijk met net zoveel plezier als wij er momenteel aan beleven.
Met vrolijke carnavals groet,

André
Ook het bestuur doet elk jaar zijn duit in het zakje !
Een paar jaar terug vond ik het tijd geworden om een bijdrage te gaan leveren aan het organiseren ervan. 2011 was het 1e carnavaljaar dat ik deel uitmaakte van het stichtingsbestuur.