Terug
André   (Bestuurslid)
Hallo,

ik ben André Broos, Smoorfrêter sinds 1964.
Al tientallen jaren gelukkig getrouwd met Petra en trotse vader van Sven.  Zolang ik me kan herinneren vier ik al carnaval in Smoorfrêtersland, eerst als klein ventje met mijn ouders  bij opa en oma in de Magrietstraat en later als tiener natuurlijk in de Schakel. Ondanks dat we een aantal jaren in Hoeven gewoond hebben en daar natuurlijk ook carnaval gevierd hebben bleven we jaarlijks minimaal een dag terugkomen naar Smoorfrêtersland. Eenmaal terug woonachtig in Bossenoot werden we al snel trouwe deelnemers van het carnavalsgebeuren bij zowel Stroop als D’n Dorre. De laatste jaren samen met Sven erbij.
Waar ik samen met mijn gezin graag een bijdrage aan wil leveren is het zekerstellen voor de toekomst van het voortbestaan van de carnavalstraditie in ons mooie dorp.  De laatste jaren zien we gelukkig een flinke toename in  opkomst bij de jeugdactiviteiten. Bossenoot blijft gelukkig groeien qua inwoners en dus hoop ik dat ook de deelname aan de diverse carnavals activiteiten gaat groeien. Weten er aan bijgedragen te hebben dat ook de volgende generaties in Bossenoot carnaval kunnen blijven vieren, en hopelijk met net zoveel plezier als wij er momenteel aan beleven. We doen het graag en het geeft ons een goed gevoel.

Met vrolijke carnavals groet,

André
Ook het bestuur doet elk jaar zijn duit in het zakje !
Vanaf 2011 mag ik deel uitmaken van het stichtingsbestuur. Ik mag graag actief zijn in het organiseren en regelen van activiteiten, dus nu ook op carnavalsgebied. Zoals jullie de afgelopen jaren wel gemerkt hebben doe ik dat liever achter de schermen dan op de voorgrond. Samen met Petra heb ik het reuze naar mijn zin binnen het carnavalsgebeuren op Bossenoot. 2017 was voor ons een speciaal jaar omdat Sven toetrad tot de raad van elf. Het is weer als vanouds, met zijn drieën op pad maar dan allen in een andere rol.