Hallo beste sitebezoeker, de SmoorfrĂȘters hebben alle bouwclubs van SmoorfrĂȘterslaand gevraagd om een stukje te schrijven waarin we ons voorstellen. Zoals iedere bouwclub wel een drijfveer heeft is bij ons het belangrijkste dat we de bouwclub opgericht om onze kinderen kennis te laten maken met het carnaval en vooral met het bouwen van de carnavalswagens. Een bijkomend verschijnsel is dat wijzelf helaas (gelukkig) voorlopig ook niet kunnen stoppen mee bouwen.
Terug
Klik hierop om naar onze eigen website te gaan.
Wij hebben zo allemaal een eigen taak bij het bouwen en hebben daar ook veel plezier in. De een last als de beste, de tweede is onze spuiter, drie doet het artistieke werk enz. enz. Maar een ding is zeker; samen maken we er ieder jaar iets moois van en daar zijn we apen trots op! Alaaaaf!
Ik heet Marcel en ik woon in Roosendaal. Ik ben getrouwd met Corina en heb een zoon van 12 die Ruben heet.
Ik ben mijn John en ik ben woonachtig in Sint Willebrord. Ik ben getrouwd met Linda en heb een zoon van 13 die Tristan heet.
Nu vragen jullie je natuurlijk af, wie zijn die Laogvliegers nu eigenlijk?
Nou we zullen onszelf hier eens een voor een voorstellen:
Mijn naam is Kees en ik woon in Bosschenhoofd. Ik woon samen met Angelique en wij hebben een dochter van 13 die Manon heet.
Hallo, mijn naam is Alfred en ik woon in Bosschenhoofd. Ik ben getrouwd met Conny en heb 2 kinderen, mijn zoon Jimmy die 15 jaar is en dochter Jessica van 13 jaar.
Willy is mijn naam en ik woon in Bosschenhoofd. Ik ben getrouwd met Mary en wij hebben een dochter van 18 die Suzan heet en twee zonen van 16 die heten Geert en Thijs.
B.C. de Laogvliegers
Foto's Laagvliegers