Terug
Hallo,
mag ik me even voorstellen? Ik ben Ger Spierings en kom oorspronkelijk uit Oisterwijk waar ik op 11 oktober 1956 het daglicht zag. Ik woon nu al weer enkele jaartjes in Bosschenhoofd waar ik het zeer naar mijn zin heb. Hiervoor ben ik 22 jaar lid geweest van een carnavalsvereniging in Oisterwijk, eerst een aantal jaren als raadslid en daarna 17 jaar als adjudant van de prins. De laatste 4 jaar ben ik voorzitter geweest van een vereniging met zo’n 280 leden en heb dat altijd graag gedaan. Ik heb dan ook met pijn in mijn hart afscheid genomen van Oisterwijk om hier in Bosschenhoofd een nieuwe start te maken samen met mijn vriendin Annelies Broos.
Raadslid  Ger
Als Elvis trad hij op maar als Raadslid ging hij de deur uit.
Ik heb 4 kinderen waarvan drie meiden en een jongen. Mijn zoon zit in het zelfde vak als ik en dat is in het onderhoud. Mijn oudste dochter zit bij de politie en de andere twee werken in de horeca. Ik vind in dit dorp de gemoedelijkheid geweldig en kom hier echt tot rust, verder weet ik zo gauw niets meer te vertellen maar wens iedereen een leutige en geweldige carnaval toe en zeg vanuit de Margrietstraat aan iedereen,

alaaaaaaaaaaaaf!
Nadat ik in 2012 de carnaval hier van dichtbij heb meegemaakt, heb ik me meteen aangemeld. Groot was mijn vreugde toen ik werd aangenomen en ik zal me dan ook voor 100% inzetten. Ik vind ook dat we een super prins hebben, Ruben den eerste genaamd, die niet naast zijn schoenen loopt en daarbij een zeer leuke raad heeft. Maar ook de dames mogen we niet vergeten want zonder het thuisfront geen leut toch? Ja, wat kan ik verder nog vertellen?