Terug
Hans   (Boer & Bestuurslid)
Ik wil me even voorstellen mijn naam is Hans Hagens en ik ben een echte  Bosschenhoofdse Smoorfrêter. Ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd met mijn vrouw Marleen Hagens- Koevoets komende uit Oud-Gastel. Samen hebben wij 3 kinderen Claudia, Ronny en Jeroen en 2 kleinkinderen Kimberly en Michael. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als senior engineer/projectleider bij een groot telecombedrijf. Hier ben ik altijd druk bezig met mijn dagelijkse werkzaamheden die vrij afwisselend zijn. Vandaar dat ik in mijn vrije tijd andere activiteiten zoek op een heel ander vlak zoals de carnaval. De carnaval is bij Marleen en mij maar ook bij onze kinderen van kinds af aan met de paplepel ingegeven, zoals ze dat zeggen en wij hebben daarom ook een Bourgondische achtergrond feestvieren staat bij onze familie hoog in het vaandel. De familie Hagens heeft  zo lang ik het mij kan herinneren altijd al aan carnavals activiteiten meegedaan.
Ik heb met veel plezier 25 jaar mijn diensten verricht bij de vrijwillige brandweer Hoeven/Bosschenhoofd. Ook zit inmiddels 20 jaar met succes in de organisatie van de Bosschenhoofdse Midzomerfeesten. 10 jaar heb ik me ingezet binnen de stichting kinderfeesten Bosschenhoofd, en ben ik ook al meer dan 10 jaar secretaris en medeoprichter van de vriendenclub het Bosschenhoofdse Schaaps Gilde.

Na een periode als secretaris van de Smoorfrêters, heb ik sinds 2016 de functie als voorzitter op me genomen. Op dit moment heb ik zowat alle functies binnen onze vereniging wel eens ingevuld. Dat is nou nog eens een bijzondere primeur want zolang als onze carnavalsvereniging bestaat is dat nog nooit voorgekomen.
Groeten,

Hans Hagens.
Vroeger had elk gebied in Bosschenhoofd zijn eigen wijk en de wijkverenigingen waar ik bij betrokken ben geweest waren “De Hoogvliegers”- “De Buitenbeentjes” en “D`n Biejenhoek waar ik nog steeds bestuurlid van ben. Ik ben momenteel ruim 20 jaar actief betrokken bij deze mooie carnavals vereniging en heb hier diverse,  functie`s verricht van raadslid naar Pliessie tot op dit moment secretaris van stichting carnaval de Smoorfrêters. Als raadslid had ik al een drijfveer om het voortouw te nemen iets wat mij in de functie als Pliessie Hannes, op het lijf geschreven stond en later als secretaris ben ik vele zaken hiervan op papier gaan zetten. Ik sta bekend als een persoon die graag organiseert en uitvoert samen met andere mensen en ik hou ook, van nieuwe uitdagingen als ik ergens aan begin zet ik me hiervoor volledig voor in.
Als muzikant kan ie er ook wat van!