Terug
Raadslid  Marcel
Dus we hebben goede tijden meegemaakt, zoals al het bovengenoemde en daarbij het tot nu toe bijna compleet worden van de raad. Maar ook een uitbreiding van ons bestuur. Helaas hebben we ook minder leuke tijden meegemaakt, zoals het overlijden van Hans Broos onze toenmalige prins, wat naar mijn mening onze groep alleen maar hechter heeft gemaakt dan het toch al was.

Ik hoop dat de komende jaren onze carnaval zal blijven groeien en bloeien zoals nooit tevoren, en dat ik er nog lang deel uit van mag blijven maken, met natuurlijk onze prins Ruben den eerste aan het roer.

Verder zal ik maar zeggen, ‘laten we niet teveul praote maar er weer een leutig carnaval van maoken’.

Groeten Marcel Heeren, een van de vele raadsleden.
Hoi allemaal,

hier een stukske van Marcel. Er is mij gevraagd om ook een stukske te schrijven om op de site te plaatsen en dus na enig aandringen van zijn kant ben ik maar achter de computer gekropen. Ik schat dat ik nu meer dan  15 jaar raadslid ben (na 3 jaar ben ik de tel kwijtgeraakt). Samen met Corina en Ruben hebben wij het al jaren goed naar onze zin bij de Raad. We hebben naar mijn mening een prima mix; jong, oud, zuipers, drinkers, doeners maar gelukkig óók denkers.
Gelukkig hebben we in de loop der jaren de optocht alleen maar zien groeien en de bezoekersaantallen tijdens alle carnavalsbals zien toenemen.
Goede vrienden kenne geen onderscheid....
 
Marcel heeft helaas de raad per 28 februari 2017 verlaten, wij allen danken hem hartelijk voor zijn medewerking en collegialiteit !!!