Terug
Michaël  (Bestuurslid)
Hallo Allemaal, Ik ben Michaël Koevoets geboren op de 22ste februari 1986 in ons mooi durpke Bosschenhoofd. Ik ben vanaf het prille begin al een echte fervente carnavalsvierder. Ik kan me nog al te goed herinneren dat ik me aanmeldde voor de functie als nar bij Prins Smoor (Hans Broos †). Er ging eerst een goed gesprek vooraf bij ons thuis met Hans en mijn ouders omdat ik toen pas 17 jaar oud was. Al snel waren we eruit want ik wilde graag de nar worden van Smoorfrêterslaand.
Buiten het carnaval heb ik nog enkele hobby’s, zo ben ik onder andere secretaris en jeugdtrainer bij onze Bosschenhoofdse voetbalclub DEVO. Hier in het Bosschenhoofdse hoef ik eigenlijk niet zoveel over mezelf te vertellen want zowat overal waar ik kom weten ze wel wie ik ben. Graag zie ik jullie allemaal bij het komende carnaval in één van onze cafés en natuurlijk in onze fenomenale optocht!
Tot dan.

Groeten Michaël Koevoets (Secretaris)
Maar dat is het natuurlijk niet alleen, ook het feit dat het feest iedere jaar drukker en drukker word speelt hierin mee. Met name onze jeugd zien we steeds meer het feest van ons Smoorfrêterslaand bezoeken. En niet alleen ‘s avonds maar ook tijdens de optochten, want de laatste jaren is er gelukkig een groei van het aantal deelnemers. En ik hoop van harte dat die groei nog lang mag blijven toenemen in Smoorfrêterslaand. Sinds 2016 heb ik de functie als secretaris op me genomen omdat onze toenmalige secretaris weer de voorzittershamer opnam. En zodoende blijft het carnavalsgebeuren in Smoorfrêterslaand voorlopig gewaarborgt.
Michaël als secretaris van de stichting