Ik woonde als kind in Breda waar mijn vader en moeder ook fervente carnavalsvierders waren. Dus zoals bij al onze raadsleden is dat er met de paplepel ingegeven. Ik vind de groep waarmee we het carnaval in Bosschenhoofd tot leven laten komen heel gezellig. Het is een mengeling van jong en oud en dat maakt het allemaal extra leuk. Ik hoop dat ik nog heel lang met carnaval de feestneus op mag zetten.
Groetjes,

Rietje
Terug
Raadslid  Rietje
Hallo beste carnavallers,

ik ben Riet Thellier het enige vrouwelijke raadslid van de Bosschenhoofdse carnaval. Dat ik bij de raad zit is gekomen door een gesprek met Hans Broos de toenmalige Prins. Bij hem opperde ik eens, dat ik het leuk zou vinden om bij de raad te zitten. Zijn antwoord was toen; “nou dan kom je er toch gewoon bij!”. Dit is allemaal gebeurt in 1999 precies het jaar dat ik Sara zag. Ik zit nu dus al wat jaartjes bij de raad maar geniet nog steeds volop van het carnavals feest. Intussen zijn mijn schoonzoon en zoon ook bij de raad gekomen en dus doen we met de gehele familie, inclusief kleinkinderen, mee aan het carnavals gebeuren. Ook de voorbereidingen voor het carnaval vind ik altijd even leuk, samen met de vrouwen van de raad plakken we bijvoorbeeld ieder jaar de Smoorfrêter wat ik een gezellige tijd vind.
En dan zijn er ook de speciale optredens die we als raad tijdens de balavonden al jaren als verrassing doen. Eens was dat Boney M waarbij ik Boney M was en er bij mij borsthaar uit moest steken, nou je kunt je wel voorstellen dat dat bij de voorbereidingen al heel wat hilariteit gaf. Je snapt wel dat het carnaval voor mij één groot feest is, dat heb ik van thuis uit al meegekregen.
Beroemd om haar optredens in het ganse land!